torsdag den 7. januar 2016

Alt om håndarbejde messe i Rødovrehallen

Alt om håndarbejde messe.

Nu er der endnu engang alt om håndarbejde messe i Rødovrehallen - denne gang fra d. 5.februar til og med d. 7. februar. Der er åbent fra 10 - 17 - dog sidste dag kun til kl. 16.
I år er der 100 udstillere, så der er virkelig meget at se på. Men der plejer også at være mange mennesker, så det er en god ide at sætte god tid af til det hele. Som regel er det sådan, at der er visse udstillere, man ved, man skal besøge, men det finurlige er jo, at man undervejs møder helt nye udstillere med nye, fantastiske materialer, som godt kan vise sig at være netop de materialer, som pludseligt og uventet giver ny inspiration. Det er også utroligt givende og hyggeligt at møde nogle af de mennesker, som udstiller, for oftest er det bare web-shoppen, vi kender.

Hvis man ikke kommer i meget god tid, så kan man få et problem med at parkere. I år vil jeg tage bussen derud, for jeg bor lige ved bus nr. 6A, og den kører lige derud, men der er sikkert mange andre muligheder.

Det er tydeligt, at mange kolleger sætter hinanden stævne derude, det er jo en glimrende anledning,  men det er virkelig også ret skønt pludseligt og overraskende at stå over for kolleger, som man ikke ser så tit. Der er altid så meget at tale om.

God fornøjelse!

Ingen kommentarer: